HINNASTO

Hieronta 30 minuuttia
Esimerkiksi: Kädet pohkeet niska / kasvot.
32€

Hieronta 45 minuuttia
Esimerkiksi: Yläselkä ja niska / pohkeet ja takareidet niska ja purentalihaksia.

42€


Hieronta 60 minuuttia

Esimerkiksi: Selkä, niska, rintalihakset / jalat osittain / purentalihasten kokonaisvaltainen käsittely.

 52€


Hieronta 90 minuuttia

Esimerkiksi: Selkä, rinta, niska ja kädet jalat kokonaan / purentalihasten kokonaisvaltainen käsittely+selkä

72€

Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito
⁣⁣Temporomandibular disorders (TMD) eli purentaelimistön toimintahäiriön oireita voi olla monenlaisia, esimerkiksi päänsäryt, kivut silmän takana, näön häiriöt, erilaiset korvaoireet, leuan lonksuminen, purentalihasten kipu, huimaus, erilaiset äänentuoton ja hengityksen ongelmat jne. TMD-oireiden aiheuttaja saattaa olla esimerkiksi bruksaus eli yö-tai päiväaikainen hampaiden yhteenpurenta, virheellinen purenta tai stressi.⁣⁣ Purentalihasten käsittelyllä voidaan helpottaa oireita ja pitää oireet poissa. Purentalihasten käsittelyyn voi myös tulla, vaikka ei kärsisi yllämainituista oireista.


Purentalihasten käsittelyyn voit varata minkä pituisen ajan tahansa, mutta suosittelen ensimmäiselle kerralle 60min aikaa.


 
60 min käsittelyssä käydään läpi esimerkiksi: Rintarangan aluetta, purentaan vaikuttavat lihakset kaulan, niskan ja pään alueelta sekä purentalihakset kasvoilta ja suun sisäpinnoilta kumihanskat kädessä.


Ylläolevat kuvaukset hoidoista ovat esimerkkejä siitä mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden sekä alkututkimuksen perusteella. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!