HINNASTO

Hieronta 30 minuuttia

Soveltuu yhden lihasryhmän käsittelyyn.

Esimerkiksi kädet, pohkeet tai niskan alue.

32€
 

Hieronta 45 minuuttia

Soveltuu useamman kuin yhden lihasryhmän käsittelyyn.

Esimerkiksi yläselkä ja niska tai pohkeet ja takareidet.

42€

Hieronta 60 minuuttia

Soveltuu laajemman alueen käsittelyyn. Esimerkiksi selkä, niska ja rintalihakset tai jalat osittain.

48€

Hieronta 90 minuuttia

Soveltuu useamman lihasryhmän käsittelyyn. Esimerkiksi selkä, rinta, niska ja kädet tai jalat molemmin puolin. 

68€

Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito

⁣⁣Temporomandibular disorders (TMD) eli purentaelimistön toimintahäiriön oireita voi olla monenlaisia, esimerkiksi päänsäryt, kivut silmän takana, näön häiriöt, erilaiset korvaoireet, leuan lonksuminen, purentalihasten kipu, huimaus, erilaiset äänentuoton ja hengityksen ongelmat jne. TMD-oireiden aiheuttaja saattaa olla esimerkiksi bruksaus eli yö-tai päiväaikainen hampaiden yhteenpurenta, virheellinen purenta tai stressi.⁣⁣ Purentalihasten käsittelyllä voidaan helpottaa oireita ja pitää oireet poissa. Purentalihasten käsittelyyn voi myös tulla, vaikka ei kärsisi yllämainituista oireista.

Purentalihasten käsittely 60 minuuttia

60 min käsittelyssä käydään läpi esimerkiksi: Rintarangan aluetta, purentaan vaikuttavat lihakset kaulan, niskan ja pään alueelta sekä purentalihakset kasvoilta ja suun sisäpinnoilta kumihanskat kädessä.


52€

Purentalihasten käsittely 90 minuuttia

90 min käsittelyssä käydään läpi esimerkiksi: Laajemmin selän aluetta, purentaan vaikuttavat lihakset kaulan, niskan ja pään alueelta sekä purentalihakset kasvoilta ja suun sisäpinnoilta kumihanskat kädessä.

68€

Ylläolevat kuvaukset hoidoista ovat esimerkkejä siitä mitä halutussa ajassa voidaan toteuttaa. Hoito suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden sekä alkututkimuksen perusteella. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!